SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različite arome, različiti načini pripreme, ali uvijek onaj karakteristični Barcaffè okus.

Otkrij više

Pokreni se

Dobra kava razbuđuje. Najbolje te pokreće. Otkrij projekte koji se kreću.

Barcaffè svijet

Naš svijet se vrti oko kave. Zakorači u njega i pogledaj kako smo se kretali kroz vrijeme.

Shop

Kako nikada ne biste ostali bez omiljenog rituala, posjetite našu online trgovinu.

Vijesti

Flora espresso

Okus boljeg svijeta

Okus boljeg svijeta

Flora espresso - Barcaffè posvećen održivosti

Barcaffè Flora espresso je kava punog okusa, s notama kakaa i tropskih začina, koja osvještava, razbuđuje i pokreće Vaša osjetila. Osim što je posebna zbog svog izvanrednog okusa, ona je jedinstvena zbog inicijative okrenute prirodi. Barcaffè Flora je prva kava s Rainforest Alliance certifikatom u potpuno reciklabilnoj ambalaži. U skladu s našom posvećenošću održivosti, Flora je proizvedena uz poštivanje najviših etičkih i ekoloških standarda. Ovo je kava koja vas potiče da razmislite o vašem utjecaju na planet Zemlju i aktivno doprinesete njenom očuvanju. Možete je isprobati u odabranim kafićima diljem Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Srbije.

Rainforest Alliance certifikat - zaštita prirode i održiva proizvodnja kave

Rainforest Alliance certifikat potvrđuje da su Barcaffè Flora espresso kavu proizveli poljoprivrednici i tvrtke koje surađuju na stvaranju svijeta u kojem ljudi i priroda žive u harmoniji. Ovaj certifikat je jedan od vodećih sustava za održivu proizvodnju kave. Da bi ga dobili, moramo udovoljiti strogim standardima u vezi s održivom proizvodnjom, zaštitom okoliša i očuvanjem bioraznolikosti.

Za nas u Barcaffè-u, Rainforest Alliance certifikat znači puno više od oznake na proizvodu. On potvrđuje našu predanost očuvanju tropskih prašuma, zaštiti autohtonog stanovništva i pružanju poštenih radnih uvjeta i pravednih zarada lokalnim poljoprivrednicima. Na taj način, svaka šalica Barcaffè Flora espresso kave ima pozitivan utjecaj na naš planet i pridonosi stvaranju bolje budućnosti.

Ambalaža - inovacija koja štiti kavu i planet

Barcaffè Flora osim što je održiva u svojoj proizvodnji, također štiti prirodu zahvaljujući svojoj jedinstvenoj ambalaži. Iznimno smo ponosni na našu potpuno reciklabilnu ambalažu kave. Prva u potpunosti reciklabilna folija bez aluminija već je spremna za recikliranje. Njena tanka struktura omogućava korištenje značajno manjih količina folije prilikom pakiranja, čime dodatno olakšavamo njenu preradu. Ova inovacija održava kavu optimalno svježom, istovremeno čuvajući naš planet.

Posebne šalice za kavu s dvostrukom stijenkom

Florina šalica za profesionalnu upotrebu pruža jedinstveno iskustvo uživanja u espresso kavi. Izrađena je od visokokvalitetnog porculana s dvostrukom stijenkom, što omogućuje zadržavanje topline napitka, a istovremeno ju je ugodno držati u ruci. Ova inovativna tehnologija stvara izolacijski sloj između unutarnje i vanjske stijenke, sprečavajući gubitak topline i održavajući kavu toplom i punom okusa tijekom cijelog ispijanja. Uz Flora šalicu, moći ćete se opustiti i uživati u svakom gutljaju kave.

Sa svakom ispijenom šalicom Barcaffè Flora espresso kave postajete dijelom rastuće zajednice koja snažno podržava održivost i brigu za okoliš.

Želite saznati više o Flora espresso kavi i projektu Florista? Posebnu stranicu otvorite ovdje.  

Ostale vijesti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“
Recepti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“

Učitaj više
Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem
Recepti

Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem

Učitaj više
Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama
Vijesti

Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama

Učitaj više