1. U manjem loncu pomiješaj šećer i koricu od limuna te sve dobro promiješaj da se dobro povežu limun i šećer.
2. Dodaj ostale sastojke i promiješaj. Kuhaj na srednjoj vatri uz povremeno miješanje 6 do 8 minuta dok ne dobiješ gustu kremu. Makni s vatre, procijedi i ostavi da se ohladi.
3. U većoj zdjeli pomiješaj sve sastojke za kremu za tiramisu i s pomoću ručne pjenjače miješaj dok ne dobiješ ujednačenu, gustu kremu.
4. Na većem limu za pečenje najprije složi u Cappuccino namočene piškote. Pokrij cijelo dno, zatim preko toga premaži polovicu kreme za tiramisu. Premaži polovicom kreme od limuna i ponovno pokrij slojem namočenih piškota, slojem kreme za tiramisu te ostatkom kreme od limuna.
5. Posipaj naribanom koricom od limuna i stavi u hladnjak na najmanje 1 sat ili preko noći.