1. Zagrij pećnicu na 175 °C.
2. U većoj zdjeli pomiješaj sve sastojke za brownies dok ne dobiješ gustu, čokoladnu smjesu. Ulij smjesu u kalup dimenzija 24 cm x 18 cm koji treba biti obložen papirom za pečenje. Peci 25 do 30 minuta, ili probaj umočiti čačkalicu u sredini biskvita - ako izađe čista, biskvit je pečen.
3. Izvadi brownies iz pećnice i ostavi ih u kalupu dok se potpuno ne ohlade. Dok se hlade, pripremi kremu od mascarponea. U velikoj zdjeli miksaj vrhnje za šlag dok vrhnje ne postane mekano i pjenasto. Zatim dodaj ostale sastojke za kremu i kušaj – po potrebi dodaj još šećera.
4. Ohlađene brownies premaži kremom i pospi mješavinom kakaa i kave. Na vrh dodaj duhove od otopljene bijele čokolade. Otopljenu bijelu čokoladu stavi u vrećicu za ukrašavanje, odreži mali kut i nacrtaj duhove. S pomoću čačkalice doradi oblik, a otopljenom tamnom čokoladom nacrtaj oči i usta.
5. Stavi u hladnjak da se krema stisne ili uživaj odmah.
Video pripremu recepta možeš pronaći na Barcaffè instagram profilu.