SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različite arome, različiti načini pripreme, ali uvijek onaj karakteristični Barcaffè okus.

Otkrij više

Pokreni se

Dobra kava razbuđuje. Najbolje te pokreće. Otkrij projekte koji se kreću.

Barcaffè svijet

Naš svijet se vrti oko kave. Zakorači u njega i pogledaj kako smo se kretali kroz vrijeme.

Shop

Kako nikada ne biste ostali bez omiljenog rituala, posjetite našu online trgovinu.

Vijesti

Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama

Najveća blaga čuvaju se u srcu i u malim kutijama U srcu naših domova i u elegantnim malim kutijama, skriva se nešto neobično dragocjeno. Kava, taj čudesni eliksir koji nas osvaja aromom i budi okusom, čuva se kao najdragocjeniji dragulj u malim limenkama. Naša limenka, dom kave koju s ljubavlju čuvamo, svakog jutra donosi radost. Otvaranjem njenog poklopca, oslobađa se neodoljiva aroma koja nas miluje i priprema za prvi, savršeni gutljaj – čak i prije nego što započne kuhanje. To je aroma sjećanja na jutarnje razgovore, susrete, smijeh i zajedničke trenutke koji su obilježili naše živote. Te male kutije postaju riznice uspomena u kojima se isprepliću mirisi, okusi i toplina zajedničkih trenutaka. S ponosom predstavljamo najnoviju inkarnaciju Barcaffè limenke, simbola koji je desetljećima krasio slovenske kuhinje i koji je sada spreman obogatiti vaše domove svojom prisutnošću.

Prije nego što stigne u vaše ruke, Barcaffè limenka će osvojiti vaša srca kroz našu najnoviju TV reklamu u kojoj je upravo ona glavni lik. Naime, u reklami pratimo dirljivu priču o majci i njezinom znatiželjnom sinu koji svako jutro promatra mamu dok otvara svoju voljenu limenku Barcaffè kave, zažmiri na trenutak i osmjehne se kada osjeti miris kave. U svojoj glavici dječak zamišlja kako mama u toj kutiji sigurno čuva svoje najveće blago... i odluči da će i on sva svoja blaga čuvati u takvoj maloj kutiji. Zatim ga vidimo kako s poda podiže malu figuricu, maleni automobil, šareni kamenčić, a djevojčica u parku mu pokloni složeni origami... i sve to on stavlja u svoju Barcaffè limenku pa svoja blaga jednog jutra žuri pokazati mami.

Ova priča je podsjetnik na to da su najdragocjeniji trenutci oni koje dijelimo s najmilijima. Upravo takvi trenutci zajedno čine jedinstvenu mješavinu našeg života koja nas obogaćuje, inspirira i povezuje. Stoga, neka naša srca budu otvorena za nove priče, a naše Barcaffè limenke uvijek spremne da ih ispričamo, da zajedno dijelimo čarobne trenutke te stvaramo nezaboravne uspomene s onima koje volimo.

Ostale vijesti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“
Recepti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“

Učitaj više
Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem
Recepti

Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem

Učitaj više