Postupak:
1. Pećnicu zagrij na 200°.
2. Kalupe za sufle ili lava cake poprskaj uljem ili maslacem i potpuno prekrij s kakao prahom.
3. U mikrovalnoj pećnici ili na vodenoj kupelji otopi tamnu čokoladu i kakao maslac/kokosovo ulje te promiješaj. Pusti da se malo ohladi. Dodaj jaja, bjelanjke, šećer i kavu te promiješaj. Umiješaj još lješnjakovo brašno, vanilin ekstrakt i vodu. Trebala bi nastati glatka, jednolična i gusta smjesa bez grudica.
4. Smjesu prelij u pripremljene kalupe, na vrh dodaj žličicu odabranog namaza i prekrij smjesom, tako da se ne vidi punjenje.
5. Peci 11 do 13 minuta ili dok ne vidiš da su rubovi pečeni, a sredina treba biti malo tekuća (za tekuću sredinu preporučeno vrijeme pečenja: 11 minuta).
6. Izvadi iz pećnice i pusti par minuta, zatim posluži sa šalicom svježe kuhane turske kave.