
1. Sve sastojke za dno pomiješaj u posudi da dobiješ masu sličnu vlažnom pijesku. Tri četvrtine te smjese ulij u kalup promjera 18 cm, obložen papirom za pečenje. S pomoću čaše oblikuj dno i rubove, pritiskujući čvrsto masu uz kalup. Ostatak mase od keksa ostavi sa strane.
2. Sve za „Irish CreamW kremu pomiješaj i prelij preko podloge od keksa. Po vrhu posloži kriške banane i stavi u hladnjak.
3. Sve za cheesecake kremu miksaj ručnim mikserom u većoj posudi oko 3 minute ili dok se smjesa ne zgusne i stvrdne.
4. Tri četvrtine cheesecake kreme rasporedi preko podloge i pažljivo razmaži. Po vrhu posipaj gotovo sav ostatak smjese od keksa (ostavi nekoliko žlica za dekoraciju) i pritisni u kremu. Na vrh dodaj ostatak kreme, pritisni uz dno i zagladi.
5. U zasebnoj posudi pomiješaj sve za dekoracijsku kremu (zasladi po ukusu) i stavi u vrećicu s dekorativnim nastavkom.
6. Na vrh Cheesecakea dodaj nekoliko kuglica kreme, posipaj preostalom smjesom od keksa i dodaj kekse po izboru.
7. Stavi u hladnjak na najmanje 4 sata ili najbolje preko noći.