SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različite arome, različiti načini pripreme, ali uvijek onaj karakteristični Barcaffè okus.

Otkrij više

Pokreni se

Dobra kava razbuđuje. Najbolje te pokreće. Otkrij projekte koji se kreću.

Barcaffè svijet

Naš svijet se vrti oko kave. Zakorači u njega i pogledaj kako smo se kretali kroz vrijeme.

Shop

Kako nikada ne biste ostali bez omiljenog rituala, posjetite našu online trgovinu.

Artist Edition

Barcaffè Artist Edition kolekcija: Sandro x Lunar

S ponosom predstavljamo prvu limitiranu kolekciju šalica za kavu koju su oslikali poznati umjetnici regije Sandro&Lunar. Prva po redu Barcaffe Artist Edition 2022. kolekcija šalica za kavu spojila je dva vrsna umjetnika: jednog koji se izražava riječima i drugog koji oslikava emocije, zato su odabrani Sandro i Lunar.

Pogledajte making-of video ili pročitajte više o Sandru i Lunaru u nastavku.

Sandro Slavnić

Sandro je pisac, kreativac i umjetnička duša iz BiH, a poznat je i po svojim motivacijskim porukama koje se dijele na Instagram profilu @sandrotellingstories. Sandro je nova kreativna senzacija. Njegov književni prvijenac "Na tezgi godišnjih doba" trenutno je jedno od najtraženijih štiva u regiji, dok su njegovi citati koje dijeli na društvenim mrežama svakodnevna inspiracija i motivacija mnogima.

Kratko, jednostavno i ravno u glavu – evo kako bismo najbolje mogli dočarati sadržaj poruka koje se dijele na Instagram profilu. Neki ih mogli nazvati afirmacijskim porukama, dok ostale jednostavno privlači neobičan humor koji otvara oči i tjera da sagledamo stvari iz potpuno nove perspektive.

Slaven Kosanović Lunar

Hrvatski umjetnik grafita, grafički dizajner i umjetnik proizašao iz rane hrvatske grafiti scene. Radovi mu krase gradove kao što su Amsterdam, Atena, Auckland, Berlin, Hanoi, Havana, Lisabon, London, Melbourne, New York, Oslo, Pariz, Saigon, Seoul, Sydney i Tokio.

Osim crtanja i slikanja grafita, istaknuo se i klasičnim tehnikama slikanja kistom u tehnici akrila na platnu velikog formata koristeći svoje prepoznatljive mačke koje smješta u brojne situacije s kojima se svi često možemo poistovjetiti. Beskompromisan i direktan, Lunar nas iznova oduševljava svojim crtežima i originalnim kreacijama.

artist edition

Ostale vijesti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“
Recepti

Cheesecake s bananom i okusom „Irish Creama“

Učitaj više
Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem
Recepti

Kolač od kave s lješnjakovim brašnom i bademovim maslacem

Učitaj više
Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama
Vijesti

Najveća blaga čuvamo u srcu i malim kutijama

Učitaj više