Barcaffè

Recepti

Sirovi brownie

Ljeto baš zove na deserte bez pečenja. Sirovi browniji sigurno će oduševiti vaše prijatelje i obitelj jer su veganski i jednostavni za pripremu.

SIROVI BROWNIE

(za četvrtasti kalup 18x18cm ili okrugli promjera 20cm. Možete koristiti i promjer 26cm s time da će biti niža)

Podloga:                                                                                                                  

400g badema
400g svježih datulja
40g kakaa
4g soli
200g oraha
4 žlice vode

Sirovi ganache:

450g svježih datulja
765g kokosovog mlijeka
525g kokosovog ulja
255g agavinog sirupa
120g kakaa
150g vode

+ kokos čips, bućine golice, sirovi kakaovac, dehidrirane maline

brownie Tea Mamut                                     

  • Za podlogu prvo malo usitnite bademe.                                                     
  • Dodajte datulje, kakao, sol i isjeckajte u multipraktiku.                  
  • Kada se poveže, dodajte orahe, kratko izmiksajte ali ne previše kako bi ostao koji krupniji komad.                   
  • Na kraju dodajte vodu i još kratko povežite. Ako je potrebno još vode, dodajte žlicu ili dvije. Utisnite podlogu u kalup.                               
  • Za sirovi ganache sve sastojke stavite u blender i napravite u glatku smjesu.
  • Ako je prevelika količina za odjednom, podijelite u dva puta.
  • Ulijte na podlogu, pospite dehidriranim malinama, kokos čipsom, bućinim golicama, sirovim komadićima kakaovca…
  • Smrznite, najbolje preko noći.
  • Idući dan izvadite Brownie iz kalupa, prebacite u frižider na par sati kako bi se istemperirao.



Isprobajte recept i podijelite fotografiju s nama na našim društvenim mrežama:
FACEBOOK  |  INSTAGRAM

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: