Barcaffè

Novosti

Velike promjene često imaju skromne početke: Barcaffè novom kampanjom podiže svijest o važnosti prvih koraka

Prvi koraci ključni su za svaki pothvat koji mi kao pojedinci poduzimamo, uvjereni su u Barcaffèu. Novom komunikacijskom kampanjom koja se već može vidjeti na televizijskim ekranima i digitalnim kanalima pozivaju svakog pojedinca da učini prvi korak i na njemu ustraje.

Sa željom da ulije optimizam i inspirira javnost, Barcaffè je pokrenuo novu komunikacijsku kampanju o važnosti prvih koraka, kojom potiče sve koji oklijevaju da se pokrenu. Predlažu da nakon šalice kave napravimo taj prvi korak nakon kojeg je sve puno lakše.

Od sanjara do čovjeka od akcije, ali prije svega - kava

Kažu, sanjaj velike snove. Međutim, često ne sanjamo o ostvarenju svojih snova, već o odluci da napravimo prvi korak. I bez obzira je li san velik ili malen, skloni smo odugovlačenju, govorimo da je sutra najbolji dan za velike odluke, a odgađanje od danas do sutra nam se nekako uvuklo pod kožu. Često se čuje da se na prve korake trebamo odlučiti već sada jer sutra zaista nećemo biti bolje pripremljeni. No, za svaku stvar koju radimo potreban je okidač, neka nova navika. Jutarnja kava također bi nas trebala potaknuti na prvi korak pa u Barcaffèu kažu da prvo treba uživati ​​u šalici kave, a onda krenuti u postizanje svojih ciljeva, bili oni mali ili veliki. Ovu poruku u potpunosti potkrepljuje dobro nam znani Barcaffèov slogan "Za bolji dan" koji sada poprima potpuno novo značenje. Ne samo da je dan bolji nakon prvog koraka već je i život bolji.

Svojim je elementima kampanja strateški oblikovana tako da komunicira sa svakim od nas. Svojom dinamikom i s likovima različitih generacija neprestano nudi nove i inspirativne priče koje nas potiču da napravimo prvi korak prema našim ciljevima, pritom naglašavajući da je upravo sada najbolje vrijeme za početak.

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: