Barcaffè

Novosti

Počast ženama u svijetu kave - Barcaffè u novom, jedinstvenom izdanju

Svježe mljevena kava je gusta, bogata okusom i mirisom, jedinstvene pjene, prekrasne arome s kojom započinjemo dan. Bogata i gusta tekstura jedinstvena je karakteristika svježe mljevene kave i u tome nema konkurencije. Ona je jednostavno nezamjenjiva. Ove epitete vežemo uz nju već 50 godina, točnije od 8. svibnja 1970. godine kada je prvu Barcaffè mješavinu pripremila tehnologinja, gospođa Marija Tul.

Barcaffè 1970 limited edition

Od tada do danas Barcaffè donosi najviše standarde u proizvodnji kave te koristi najbolju sirovu kavu kupljenu na samom izvoru proizvodnje. Stoga su svim ljubiteljima kave pripremili vrhunsku poslasticu te povodom 50 obljetnice ponudili limited edition kavu u posebnom pakiranju koje predstavlja počast svim ženama u svijetu kave. Riječ je o mješavini kave koja dolazi s plantaže u Brazilu koju godinama vodi Maria Auxiliadora Oliveira Diogo. Plantaža je dio je projekta Delas koji teži rodnoj ravnopravnosti i osnaživanju žena u svijetu proizvodnje kave.

Barcaffè 1970 kava, 100% arabica, ima uravnotežen, blag okus, ali intenzivnu aromu. Okus je vrlo uravnotežen, a u njemu je isprepletena aroma prženih orašastih plodova i slatkih začina. Kava ima i tipičnu notu svježe pečenog kruha.

Suvremeni dizajn za sve generacije – Alja Horvat

Barcaffè je 50 godina slijedio filozofiju da mora biti drugačiji, bolji te stoga najbolja kava mora biti u jedinstvenom pakiranju, suvremenog dizajna. 50. obljetnica upravo je izvrsna prilika za još jedan korak naprijed. Iza novog, svježeg, suvremenog dizajna za sve generacije stoji mlada ilustratorica Alja Horvat. Njezin prepoznatljivi stil već je osvojio međunarodnu scenu. Aljin dizajn odaje počast nekim prethodnim desetljećima, kojima je uspjela stvoriti novi image dajući im svježinu i modernost. Poštovanje spram prošlosti, s pogledom u budućnost.

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: