Barcaffè

Novosti

Nova, limitirana serija Barcaffé Classic kave s personaliziranim porukama za svaku prigodu

Hvala, draga mama, Sretan rođendan ili Danas je tvoj dan samo je dio poruka na pakiranju nove, limitirane serije Barcaffè Classic kave, od sada dostupne svima koji na originalan način žele razveseliti, inspirirati i zahvaliti svojim najmilijima.

Čak i kad sami niste sigurni što želite poručiti osobi kojoj donosite kavu, ne brinite – popularni Barcaffè Classic u novom ruhu reći će to za vas. ☕️💝

Kava je na ovim prostorima oduvijek bila više od samog napitka – ona je i društvena norma, običaj, naš posrednik koji, kad je darujemo nekome, u naše ime zahvaljuje, čestita, voli. Niti jedan drugi maleni znak pažnje ne govori toliko mnogo i na toliko načina o našim osjećajima i sreći koje želimo podijeliti s omiljenim osobama u našem životu. S onima s kojima bismo uvijek i rado popili kavicu.

Inspiriran ovim bezvremenskim značenjem kave i njenom ulogom u našim životima, Barcaffè je prave ljubitelje kave upitao kome i zašto je vole poklanjati te s kime je i u kojoj prigodi vole popiti, a njihovi su jednostavni i iskreni odgovori postali zaštitnim znakom nove kolekcije Barcaffè Classic kave (400 g). Serije uz koju je sada lakše nego ikada prije izraziti svoje osjećaje i nama dragim ljudima uljepšati dan. Dragi prijatelj ili prijateljica, kolega ili kolegica, super ekipa, netko koga posebno volite... Ma baš svi koji imaju mjesto u vašem srcu. 💖

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: