Barcaffè

Novosti

Napokon! Barcaffè instant kava od sada i na hrvatskom tržištu!

Na domaće tržište konačno nam dolaze Barcaffè instant kave fantastičnih okusa. Kremasta kava Barcaffè Cappuccina, punog okusa s bogatom pjenom, dolazi u 4 različita okusa i 2 coffee miksa, a brzo će postati vaša nova najslađa navika kada se želite opustiti kod kuće sami ili u društvu prijatelja.


Coffee miksevi u kombinaciji prave kave i mlijeka, napunit će vam šalicu do vrha izvrsnim kavenim okusima u dvije varijante: Barcaffè 2 u 1 i 3 u 1 Classic.

Barcaffè Cappuccino kremast, pjenast i izuzetno primamljiv. Fina kremasta struktura, bogata aromatična pjena, puni okus cappuccina dolazi u 4 varijante: Barcaffè Cappuccino Choco, Barcaffè Cappuccino Vanilla, Barcaffe Cappuccino Irish, Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy.

Bilo koju varijantu da probate, nećete pogriješiti jer baš se u svakoj nalazi ona prava, bogata Barcaffè kava. Barcaffe Cappuccina idealna su za kreiranje popodneva baš kao iz bajke s kojim ćete oduševiti i najzahtjevnija nepca. Pokažite svojim bližnjima pravo bogatstvo okusa i ljepotu kremaste teksture Barcaffe cappuccina. Priuštite si uživanje u najnovijim Barcaffè cappuccino okusima i otkrijte koji su od njih kreirani baš posebno za vas!

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: