Barcaffè

Novosti

Barcaffè Artist Edition kolekcija šalica: Sandro x Lunar

S ponosom predstavljamo prvu limitiranu kolekciju šalica za kavu koju su oslikali poznati umjetnici regije Sandro&Lunar.

Prva po redu Barcaffe Artist Edition 2022. kolekcija šalica za kavu spojila je dva vrsna umjetnika: jednog koji se izražava riječima i drugog koji oslikava emocije, zato su odabrani Sandro i Lunar.

Pogledajte making-of video ili pročitajte više o Sandru i Lunaru u nastavku.

Sandro Slavnić

Sandro je pisac, kreativac i umjetnička duša iz BiH, a poznat je i po svojim motivacijskim porukama koje se dijele na Instagram profilu @sandrotellingstories. Sandro je nova kreativna senzacija. Njegov književni prvijenac "Na tezgi godišnjih doba" trenutno je jedno od najtraženijih štiva u regiji, dok su njegovi citati koje dijeli na društvenim mrežama svakodnevna inspiracija i motivacija mnogima.

Kratko, jednostavno i ravno u glavu – evo kako bismo najbolje mogli dočarati sadržaj poruka koje se dijele na Instagram profilu. Neki ih mogli nazvati afirmacijskim porukama, dok ostale jednostavno privlači neobičan humor koji otvara oči i tjera da sagledamo stvari iz potpuno nove perspektive.

Slaven Kosanović Lunar

Hrvatski umjetnik grafita, grafički dizajner i umjetnik proizašao iz rane hrvatske grafiti scene. Radovi mu krase gradove kao što su Amsterdam, Atena, Auckland, Berlin, Hanoi, Havana, Lisabon, London, Melbourne, New York, Oslo, Pariz, Saigon, Seoul, Sydney i Tokio.

Osim crtanja i slikanja grafita, istaknuo se i klasičnim tehnikama slikanja kistom u tehnici akrila na platnu velikog formata koristeći svoje prepoznatljive mačke koje smješta u brojne situacije s kojima se svi često možemo poistovjetiti. Beskompromisan i direktan, Lunar nas iznova oduševljava svojim crtežima i originalnim kreacijama.

barcaffe

Natrag na Artist Edition

Sve novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: