Uredi

Kava tijekom posla trenutak je za uživanje

Hero placeholder
Icon

Uredska rješenja

Izaberite pravu Espresso kavu za vaš ured

Razvili smo specijalizirana i učinkovita rješenja prilagođena specifičnim potrebama vaše tvrtke. Espresso kapsule za male ili srednje urede te aparate za pripremu napitka iz kave u zrnu za velike urede.

VELIKI UREDI

Barcaffè Espresso on the go kava

Barcaffè espresso on the go omogućuje ljubiteljima kave uživanje u pravom espressu spravljenom od 7,5g svježe mljevene kave. Espresso on the go je mješavina najkvalitetnijih sorti arabica i manjeg udjela robuste, koja daje puni okus i prepoznatljivu aromu.

Saznajte više

MANJI I SREDNJI UREDI

Barcaffè Espresso kapsule

Barcaffè je uskladio svjetske trendove, suvremeni životni stil i višedesetljetno iskustvo, što je jamstvo kvalitete Barcaffè Perfetto kapsula.

Saznajte više
Horeca

UREDSKI APARATI

Profesionalni espresso aparati za urede

Najprikladnije rješenje određuje se ovisno o specifičnim potrebama i potrošnji kave. Preporuka za veće urede je profesionalni "espresso on the go" aparat za kavu u zrnu koji omogućuje brzu i jednostavnu pripremu espressa i drugih napitaka pritiskom na jedan gumb. Preporuka za male i srednje urede je kava u kapsulama kako bi također uvijek imali svježu kavu.

SERVISI I EDUKACIJA

Podrška partnerima

Nudimo cjelokupno iskustvo od zrna kave do šalice espressa te podršku našeg stručnog tima kroz edukaciju, servis, podršku i dostavu. 

DODATNA PODRŠKA

Dodatni asortiman za ugostiteljstvo

Usluga obuhvaća isporuku, servise aparata, kao i prilagođen dodatni asortiman poput šalica ili čaša za van, žlica, šećera i sl.

Horeca kontakt

Horeca Kontakt

Pridružite se sve većem broju partnera


Odlučili ste obogatiti svoju ponudu ukusnom Barcaffè kavom? Nazovite, pošaljite nam mail ili ispunite obrazac. Sve ostalo prepustite nama.

Kontaktirajte nas

Horeca Podrška

Uvijek dostupni za vas

Servis

Barcaffê serviseri redovno su na raspolaganju našim partnerima. Mogućnost montaže i intervencije na vašoj lokaciji u najkraćem mogućem roku. 

Dostava

Dostava je dostupna svim radnim danima u tjednu na vašu adresu poslovanja.

Pozivi 24/7

Telefonska dostupnost naše podrške svih dana.

Vrste Objekata

Ostala rješenja za vaše poslovanje

Razvili smo različita rješenja kako bismo omogućili svim partnerima pripremu pravog espressa i ostalih napitaka na bazi kave i pružili ležerno uživanje u šalici omiljene Barcaffè kave u svakoj prilici.