Restorani

Savršen espresso na kraju ukusnog obroka

Hero placeholder
Icon

HORECA ESPRESSO

Espresso mješavine za vaš objekt

Kava je odavno postala važan dio doživljaja i obroka u restoranima. Barcaffè espresso zadovoljava jednake standarde izvrsnosti kao hrana koju poslužujete. Prateći trendove na tržištu i nove zahtjeve naših partnera i potrošača, usavršili smo recepture naših espresso mješavina. Birajte iz bogatog asortimana i otkrijte zašto su naše mješavine savršen izbor.

Za veće restorane

Barcaffè Espresso kave

Espresso je često prvi ili posljednji okus u kojem uživate u restoranu, prvi dojam ili zadnje sjećanje na restoran, baš zato je važna kvaliteta. Dosljedna kvaliteta Barcaffè mješavina, kao i prepoznatljivi okusi i arome, savršena su pratnja uz svako jelo.

Saznajte više

ZA MANJE I SAMOPOSLUŽNE RESTORANE

Pritiskom gumba do savršenog espressa

Naš stručni tim razvio je koncept koji omogućuje jednostavu pripremu pravog espressa spravljenog od 7,5g svježe mljevene kave. Koncept pruža kompletnu podršku kroz vrhunsku mješavinu, samoposlužne aparate i cjelokupan asortiman za usluživanje espressa i ostalih napitaka sa kavom. Najveća prednost koncepta je lakoća i jednostavnost korištenja profesionalne opreme bez barističkog znanja.

Saznajte više
Horeca

KVALITETA KAO IMPERATIV

Upotpunite kvalitetu gastronomske ponude

Gosti postaju sve osjetljiviji na gastronomsku kvalitetu u svakom smislu. Upotpunite kvalitetu gastronomske ponude vrhunskim Barcaffè espresso mješavinama kako bi svaki obrok započeo ili završio onako kako vaši gosti zaslužuju. 

ESPRESSO APARATI

Profesionalna oprema za ugostiteljstvo

Pružamo vam podršku kroz profesionalnu ugostiteljsku opremu za pripremu espressa.

DODATNA PODRŠKA

Podrška partnerima

Pružamo podršku našeg profesionalnog Barcaffè barističkog tima kroz edukacije i treninge u našem trening centru ili na vašoj lokaciji.  Za vas smo osigurali i šalice za ugostiteljstvo po najvišim standardima kvalitete i u skladu sa pravilima struke.

Horeca kontakt

Horeca Kontakt

Pridružite se sve većem broju partnera


Odlučili ste obogatiti svoju ponudu ukusnom Barcaffè kavom? Nazovite, pošaljite nam mail ili ispunite obrazac. Sve ostalo prepustite nama.

Kontaktirajte nas

Horeca Podrška

Uvijek dostupni za vas

Servis

Barcaffê serviseri redovno su na raspolaganju našim partnerima. Mogućnost montaže i intervencije na vašoj lokaciji u najkraćem mogućem roku. 

Dostava

Dostava je dostupna svim radnim danima u tjednu na vašu adresu poslovanja.

Pozivi 24/7

Telefonska dostupnost naše podrške svih dana.

Vrste Objekata

Ostala rješenja za vaše poslovanje

Razvili smo različita rješenja kako bismo omogućili svim partnerima pripremu pravog espressa i ostalih napitaka na bazi kave i pružili ležerno uživanje u šalici omiljene Barcaffè kave u svakoj prilici.