Horeca Podrška

Podrška i edukacija za vaš posao

Hero placeholder
Icon

Tehnička podrška

Svih 50 godina postojanja Barcaffè-a posvećeni smo stalnom razvoju i unapređenju proizvodnje i proizvoda primjenjujući inovacije i brigu o kvaliteti. Nudimo puno iskustvo od plantaže do šalice savršenog espressa kroz podršku našeg specijaliziranog tima kroz edukaciju, treninge, servise i dostavu.

Horeca

Redovni servisi

Za savršen espresso važna je i oprema. Da bi aparat za kavu, mlinac i omekšivač vode ispravno funkcionirao, potrebna je svakodnevna rutinska briga. Osim svakodnevnog održavanja ugostiteljske opreme potreban je i servis o kojem brine naš tim da bi užitak ispijanja kave bio potpun.

Trening i edukacija

Profesionalna edukacija za bariste

Barcaffè baristi nesebično dijele svoje znanje za put prema savršenom espressu i ostalim napitcima na bazi espressa. Edukacije se vrše prema tradicionalnim standardima za pripremu espressa. Edukacije i treninge vršimo u našim trening centrima kao i na lokacijama kupca.

Saznajte više

Barcaffè trening centar

Barcaffè je za svoje partnere koje teže savršenom espressu osigurao trening centre na svim tržištima. U trening centru možete probati sve naše mješavine i pronaći onu koja najviše odgovara vašem nepcu. Također u treningu centru organiziramo osnovne i napredne edukacije barista.

Horeca

Često postavljana pitanja

Para ne grije mlijeko kako treba, slaba je.

Do lošijeg rada ručke za paru dolazi zbog neadekvatne higijene, mlijeko zaštopa rupice za izlaz pare. Potrebno je adekvatno očistiti ručku za paru poslije svake upotrebe.

Voda mi curi ispod aparata.

Provjerite spremnik za otpadne vode pri dnu aparata jer se može dogoditi da je odljev zaštopan.

Kod curenja kave, kava ima balončiće?

Izljevni kanali ručke su masni i treba ih oprati svaku večer.

Ostaje talog na dnu šalice?

Neadekvatna higijena aparata, sita u portafilteru i sita grupe trebaju se prati svaku večer.

Kava je kisela?

Provjerite gramažu.

Zašto brzo padne krema na espressu?

Kava je presvježa, krupno mlijevena, visoka temperatura vode, hladne šalice.

Zašto je espresso blijed?

Radi se o kavi koja je dugo stajala, nije adekvatno čuvana, kava koja je dugo stajala samljevena u silosu, temperatura vode je preniska.

Zašto na duploj ručci kava krene curiti prvo na jednu, a zatim na drugu stranu?

Problem je u pogrešnom tampiranju ili u nivelaciji aparata.

Zašto kava ne curi kako treba?

Problem je u granulaciji, mlinac nije namješten kako treba.

Horeca kontakt

Horeca Kontakt

Pridružite se sve većem broju partnera


Odlučili ste obogatiti svoju ponudu ukusnom Barcaffè kavom? Nazovite, pošaljite nam mail ili ispunite obrazac. Sve ostalo prepustite nama.

Kontaktirajte nas