HORECA

Barcaffè, ekspert za vrhunski espresso

Hero placeholder
Icon

Horeca

Savršeni espresso doživljaj

S više od 50 godina iskustva našeg tima profesionalaca koji se bave kavom, možemo vam pružiti podršku u svakom aspektu vašeg poslovanja. Vrhunske mješavine i iskustvo našeg tima stručnjaka će vam pomoći da vaš ugostiteljski objekt postane odredište za ljubitelje kave.

Radnik

ESPRESSO ISKUSTVO

Strast prema kavi od 1970. godine

Barcaffè je tradicionalno posvećen svakom zrnu kave od sunčanih plantaža do šalice savršene kave espresso. Možete odabrati širok asortiman mješavina kave espresso koju su stvorili naši stručnjaci koji su posvećeni stalnom razvoju i poboljšanju proizvodnje i proizvoda uvođenjem inovacija, brigom o kvaliteti te uslugama koje služe kao pomoć vama koji nudite svojim klijentima uživanje u malim trenutcima i doživljaju svakog novog prekrasnog dana.

ESPRESSO KVALITETA

Trostruka kontrola kvalitete

Sami kupujemo sirovu kavu s našim stručnjacima koji često posjećuju zemlje proizvođače na licu mjesta. Kava je podložna trostrukoj kontroli dok je naša proizvodnja automatizirana i kontrolirana. Svaka faza proizvodnog procesa kave Barcaffè pažljivo se nadzire i provodi u skladu s najvišim svjetskim standardima.

Vreća kave

HORECA PONUDA

Espresso mješavine

Vrhunske mješavine i iskustvo našeg espresso tima će vam pomoći da vaš ugostiteljski objekt postane odredište za ljubitelje kave.

Espresso

Tajna savršene šalice Barcaffè espresso kave leži u pažnji, stručnosti i posvećenosti kojom se odnosimo prema svakom zrnu te u prepoznatljivom okusu i povjerenju potrošača. Rezultat kvalitetnih zrna i tehnološki savršenog proizvodnog procesa odlična je kava Barcaffè. To potvrđuju i devet zlatnih medalja za odličan okus na Međunarodnom testiranju kave u Italiji.

Saznajte više

Espresso On The Go

Barcaffè espresso on the go koncept predstavlja ideju, snažan brand i najvažnije, premium kvalitetu proizvoda. Koncept uključuje samoposlužne aparate za kavu u zrnu. Savršeno odgovaraju svim vrstama prodavaonica, od malih pekarnica do velikih marketa. Pružaju jednostavno i kvalitetno iskustvo ispijanja Barcaffè espressa.

Saznajte više

Vrste Objekata

Ostala rješenja za vaše poslovanje

Razvili smo različita rješenja kako bismo omogućili svim partnerima pripremu pravog espressa i ostalih napitaka na bazi kave i pružili ležerno uživanje u šalici omiljene Barcaffè kave u svakoj prilici.

Horeca Podrška

Nudimo kompletnu podršku i edukaciju

Trening centar

Vještina i iskustvo sjajnog tima stručnjaka vrlo je važna za savršen espresso. Ljubaznost našeg tima uvijek je na vašoj strani. Imamo dva centra za obučavanje, u Ljubljani i Zagrebu​.

Tehnička podrška

Nudimo čitav niz usluga za podršku vašem poslovanju, od obuke do tehničke pomoći, preporuka za opremu i marketinške podrške. Pružit ćemo vam alate potrebne za postizanje vaših ciljeva za uspješno poslovanje. 

Barista Edukacija

Edukacije se vrše prema tradicionalnim standardima za pripremu espressa. Edukacije i treninge vršimo u našim trening centrima kao i na lokacijama kupca.

Horeca kontakt

Horeca Kontakt

Pridružite se sve većem broju partnera


Odlučili ste obogatiti svoju ponudu ukusnom Barcaffè kavom? Nazovite, pošaljite nam mail ili ispunite obrazac. Sve ostalo prepustite nama.

Kontaktirajte nas